Kuhamo s ♥, strežemo z dušo

VIVO Catering

Kulinarika v prijetnem ambientu vas popelje v sproščeno vzdušje, kjer lahko razvijate in sklepate posle ali se popolnoma sprostite in samo uživate.

Chef Uroš Štefelin in VIVO Catering

Unikatno sodelovanje med priznanim chefom Urošem Štefelinom in VIVO Cateringom je bila ustvarjena z namenom, da se vam ponudi najboljše pogostitve, poroke, slavnostne večerje, kongrese in maturantske plese.

Kuhamo s slavnimi

Porodila se nam je ideja, da bi s prijatelji, znanimi osebnostmi, s katerimi sodelujemo že leta in leta, kuhali skupaj. Povabili smo nekaj prijateljev, partnerjev in skupaj z njimi pripravili recepte ter se seveda posneli. Zdaj bomo vsak četrtek z novim videom skupaj gradili to zgodbo.

01 07

Pogostitve

Vsaka pogostitev, vsak projekt, vsako osebno naročilo je izziv in hkrati tudi odgovornost. Pri zahtevnih pogostitvah gre tudi za določena znanja in izvedbo po protokolu, kjer ni improvizacije, kjer se prepozna vsak detajl posameznika tako na psihični kot fizični ravni.

02 07

Slavnostne večerje

Z nenavadnimi, a domišljenimi kombinacijami spodbujamo nepričakovana čustva in podoživljanje najglobljih spominov naših gostov. Sočasno se osredotočamo na kreiranje dobrih jedi.

03 07

Kongresi

Z obilico mednarodnih izkušenj je Vivo ves čas del kongresnih dejavnosti tudi v Sloveniji in tujini. Vivo je specializiran organizator event catering industrije in pripravlja pogostitve in kongrese z nekaj tisoč delegati na prireditev.

04 07

Poroke

Za mladoporočenca, ki se odločita za poroko, vemo da gre za najpomembnejši mejnik v njunem življenju. Zaupajte Vivovi ekipi pogostitev na vajinem najlepšem dnevu. Z našo poročno svetovalko bomo organizacijo pogostitve približali vajinim željam.

05 07

Maturantski plesi

Dogodek napolnjen s pozitivnimi občutki, osebami urejenimi od glave do pet, kateri bodo opazili vse majhne pozornosti, ki lahko večer naredijo nepozaben in tukaj nastopimo tudi mi.

06 07

Pikniki

V Vivo cateringu organiziramo različne tematsko obarvane piknike, od druženja z zaposlenimi z več sto gosti do druženja na domačem vrtu do deset oseb. Pripravljamo tudi piknike na jasah in tratah ali pod šotori po celotni Sloveniji.

07 07

Vivo Exclusive

Vivo Exclusive segment namenjen gostu ki ve kaj hoče na svojem dogodku. Zelo smo ponosni na vsak tak dogodek, seveda med takšne dogodke sodi pogostitev Britanske kraljice Elizabete II. leta 2008. Če bi želeli tudi vi takšnega razvajanja kot so ga bili deležni na tisti dan bomo veseli vašega klica ali sporočila.

Vivo Catering

Lokacije

Lokacije za vse priložnosti, ki jih narekuje tako poslovno kot osebno življenje.

Vivo D125
Klub Cankarjev dom 360°
Cankarjev dom
Gospodarsko razstavišče
Ljubljanski grad
Festivalna dvorana
Križanke
Slovenska obala – Piran
Festivalna dvorana Bled
Na prostem ali pod šotori
LOKACIJE

Rezervirajte dogodek

z nami uživajte v izbrani kulinariki, eventih in doživetjih

Hvala za povpraševanje! Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

{{ errors.first('persons') }}
{{ errors.first('date') }}
{{ errors.first('time') }}
{{ errors.first('name') }}
{{ errors.first('email') }}

Vaših podatkov ne bomo uporabili brez vašega privoljenja, jih posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Če nam boste posredovali vaše podatke, bomo le-te uporabili izključno za potrebe pošiljanja informacij. Zagotavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti in bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Z več kot 20-letno tradicijo na slovenskem in evropskem trgu.

Prepoznavna blagovna znamka z visoko kakovostjo, uvrščajo nas v eno izmed treh najprepoznavnejših catering podjetij Jugovzhodne Evrope. Naš razvoj je bil vsa leta povezan s kreativnimi rešitvami na področju F&B (food and beverage) z visoko dodano vrednostjo.