Lokacija

Ljubljanski grad

Popolnoma prenovljen srednjeveški grad zagotavlja edinstven ambient za vrsto različnih dogodkov, kjer poskrbimo za kulinarično simfonijo okusov.

Vsak prostor je edinstven, nosi svoje zgodbe in navdihuje nova doživetja. Za večje dogodke se lahko prostore med seboj tudi povezuje.

All inclusive catering za vsak prostor in priložnost, pa naj si bo to dogodek v Stanovski dvorani, Palaciju, Grajskem dvorišču, Beli ali/in Modri dvorani, Zgornji lapidarij, Grajsko gledališče, Skalna ali Hribarjeva dvorana, pritličje Stolpa strelcev ali Grajski park.

Smo poznavalec prostora in različnih karakterjev tako v poslovnem kot osebnem smislu saj je za nami mnogo slavnostnih banketov in večerij, porok in zarok, malih in velikih pogostitev

Zakaj izbrati Ljubljanski grad

Zgodovinski aspekt lokacije odlično sovpade z tematikami dogodka

Vrhunske svečane pogostitve na gradu

Primeren za manjše število oseb na dogodku

Vivo catering organizacija dogodka s posebno pozornostjo vsakemu gostu posebej

Je lokacija prava za vaš dogodek?

S pomočjo spodnjega obrazca nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam svetujemo ter pomagamo organizirati nepozabno kulinarično doživetje.

Hvala za povpraševanje! Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

{{ errors.first('persons') }}
{{ errors.first('date') }}
{{ errors.first('time') }}
{{ errors.first('name') }}
{{ errors.first('email') }}

Vaših podatkov ne bomo uporabili brez vašega privoljenja, jih posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Če nam boste posredovali vaše podatke, bomo le-te uporabili izključno za potrebe pošiljanja informacij. Zagotavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti in bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Lokacije

Morda vas zanimajo tudi

Vivo D125
Klub Cankarjev dom 360°
Cankarjev dom
Gospodarsko razstavišče
Festivalna dvorana
Križanke
Slovenska obala – Piran
Festivalna dvorana Bled
Na prostem ali pod šotori
LOKACIJE