Lokacija

Gospodarsko razstavišče

Smo dober poznavalec lokacije in del poslovnih dogodkov, kongresnega dogajanja in eden od ambasadorjev Convente, poslovne borze za promocijo poslovnega turizma v Sloveniji.

Prireditveni center v Ljubljani gospodarsko razstavišče je med vodilnimi prireditveni center v Sloveniji. Leži praktično v samem središču mesta.

S svojo več kot polstoletno tradicijo je idealen prostor za živahne sejme, odmevne kongrese in druga dogajanja zabavnega, kulturnega in izobraževalnega značaja.

Zlahka je dostopen, le nekaj minut oddaljen od osrednje avtobusne in železniške postaje, s postajališčem LPP pred glavnim vhodom in 2500 parkirnimi mesti v bližini privabi letno kar 500.000 obiskovalcev.

Zakaj izbrati Gospodarsko razstavišče

Primeren za veliko število oseb naenkrat na lokaciji

Izkušnje vsakič prenesemo in prilagodimo času in prostoru

Odlične tematske zabave za zahtevnejše goste

Primerno za večje kongrese, konference ali sejme

Je lokacija prava za vaš dogodek?

S pomočjo spodnjega obrazca nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam svetujemo ter pomagamo organizirati nepozabno kulinarično doživetje.

Hvala za povpraševanje! Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

{{ errors.first('persons') }}
{{ errors.first('date') }}
{{ errors.first('time') }}
{{ errors.first('name') }}
{{ errors.first('email') }}

Vaših podatkov ne bomo uporabili brez vašega privoljenja, jih posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Če nam boste posredovali vaše podatke, bomo le-te uporabili izključno za potrebe pošiljanja informacij. Zagotavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti in bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Lokacije

Morda vas zanimajo tudi

Vivo D125
Klub Cankarjev dom 360°
Cankarjev dom
Ljubljanski grad
Festivalna dvorana
Križanke
Slovenska obala – Piran
Festivalna dvorana Bled
Na prostem ali pod šotori
LOKACIJE