Lokacija

Slovenska obala – Piran

Slikovita lokacija z čudovitim ambientom nikoli ne razočara

Pogostitev ob morju ima svoj poseben čar, naše najljubše lokacije za vaše najrazličnejše dogodke so župnijski vrt Georgious, Manziollijeva palača, Marina Izola, Titov trg v Kopru, Minoritski križni hodnik v Piranu, Tenis igrišča v Portorožu, gledališča Piran ali pa kar sam Tartinijev trg.
Raznoliko, prilagodljivo in funkcionalno ponudbo tako najema prostorov, kot storitev kuhanja s srcem in strežbe z dušo brezskrbno izvedeno najbolje kot znamo.

Vivovcem je obala prirastla k srcu in smo skozi leta pripravili veliko dogodkov za naše goste. S temi izkušnjami lahko tudi za vas pripravimo morsko nit dogodka ne glede na vrsto dogodka. Od poslovnih timbildingov, svečanih večerij, poročnih pogostitev, sprejemov gostov velikih križark ali druženje z tenisači in teniško zvezo Slovenija.

Zakaj izbrati slovensko obalo - Piran

Čudovite možnosti najema raznoraznih lokacij na celotni obali

Vrhunski dogodek ob morju in svežem morskem ambientu

Pomoč pri organizaciji in svetovanje ob pripravi dogodka na obali

Tematsko obarvan dogodek na temo gostov

Je lokacija prava za vaš dogodek?

S pomočjo spodnjega obrazca nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam svetujemo ter pomagamo organizirati nepozabno kulinarično doživetje.

Hvala za povpraševanje! Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

{{ errors.first('persons') }}
{{ errors.first('date') }}
{{ errors.first('time') }}
{{ errors.first('name') }}
{{ errors.first('email') }}

Vaših podatkov ne bomo uporabili brez vašega privoljenja, jih posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Če nam boste posredovali vaše podatke, bomo le-te uporabili izključno za potrebe pošiljanja informacij. Zagotavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti in bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Lokacije

Morda vas zanimajo tudi

Vivo D125
Klub Cankarjev dom 360°
Cankarjev dom
Gospodarsko razstavišče
Ljubljanski grad
Festivalna dvorana
Križanke
Festivalna dvorana Bled
Na prostem ali pod šotori
LOKACIJE