Vivo catering ustanovljen leta 1993, je v vseh letih postal prepoznavna blagovna znamka z visoko kakovostjo na področju prireditvenega cateringa na Slovenskem in evropskem trgu, povezana s kreativnimi rešitvami na področju F&B z visoko dodano vrednostjo. Prvi sedež podjetja je bil kulturni dom Španski borci v Ljubljani, kjer je podjetje opravljalo gostinske storitve za potrebe kulturne dejavnosti, katere podjetje podpira in spremlja vse do danes. Podjetje Vivo je v letih tesnejšega sodelovanja z Drogo d.d. v letu 2001 prevzelo restavracijo Maestro v centru Ljubljane in od takrat se je podjetje začelo ukvarjati izključno s prireditvenim cateringom. Leta 2003 se je sedež podjetja s poslovnimi prostori preselil v renesančni grad Fužine, kjer je vrsto let sobival z Muzejem za arhitekturo in oblikovanje. Leta 2015 je Vivo catering preselil sedež podjetja na VIVO D125, na Dunajski cesti 125, za Bežigradom. V arhitekturi Savina Severja sedaj najdemo prostor poln inovativnosti in kreativne zasnove, katera polni in inspirira zaposlene in goste Vivo catering.
Skupaj z Inštitutom za inovativni management od leta 2015 razvijamo svojo dejavnost na novi lokaciji v centru inovativnih rešitev D125 na Dunajski 125 v Ljubljani.
O PODJETJU
Podjetje Vivo d.o.o. smo z več kot 20-letno tradicijo na slovenskem in evropskem trgu prepoznavna blagovna znamka z visoko kakovostjo, uvrščajo nas v eno izmed treh naj prepoznavnejših catering podjetij Jugovzhodne Evrope. Naš razvoj je bil vsa leta povezan s kreativnimi rešitvami na področju F&B (food and beverage) z visoko dodano vrednostjo. Vivo catering skrbi za pogostitve na medijsko odmevnih prireditvah in mednarodnih srečanjih, s kulinaričnim razvajanjem in prijaznostjo pa pogosto prispeva tudi k izvedbi dobrodelnih prireditev. Vivo catering d.o.o. smo podjetje z neprestanim trendom razvoja, ker želimo krepiti prilagodljivost in konkurenčno prednost v močni konkurenci. Zadali smo si cilj intenzivnega sledenja trendov sodobne kulinarike po svetu in doma, krepili bomo kompatibilno storitveno dejavnost, posebej se osredotočamo na trajnostni razvoj in razvoj zdrave prehrane na delovnem mestu za zaposlene.
Ustanoviteljica in direktorica